Pomoč in svetovanje:
040 261 165
059 970 312
Iskanje:
Domov>Vsi produkti>Ležišča>OTROŠKO LEŽIŠČE RENKO BC
129,99

OTROŠKO LEŽIŠČE RENKO BC

  • >idealna prilagoditev telesu
  • >aloe vera prevleka za ležišče
Dostava: 3 - 10 dni
Velikost Količina 

Opis

Otroško ležišče RENKO je visoko 10/11 cm. Ležišče omogoča otroku najboljše spanje, je brez šumno in narejeno iz kvalitetne pene Revocell Baby 25kg/m3.
Ležišče ima snemljivo ALOE VERA pralno prevleko,primerno za hitro pranje.

Ležišče je izdelano v Sloveniji.

Barve ležišč so simbolične in si pridržujemo pravico do sprememb zaradi nove dobave materijalov in tehničnih izboljšav!!

Prevleka ležišča

Prevleka ležišča ALOE VERA je pralna do 60°C, ima zadrgo iz 3 strani in je snemljiva, kar zagotavlja popolno higieno ležišča. Prevleka je obdelana z Aloe Vero, katera omogoča prijeten občutek udobja, ki vas prepriča že pri prvi uporabi. Je izjemno vpojna in deluje antibakterijsko, tako da je primerna za vsakogar tudi za lažje oblike alergij. Prevleka dosega najvišji kakovostni razred in omogoča zdrav in miren spanec. Že znanstvene raziskave zadnjih let so dokazale, da tkanine obogatene z Aloe Vero uravnavajo naše splošno počutje. Sestava prevleke: Vrhnja plast prevleke - aloe vera tkanina s težo 250 gr/m2. Polnilo prevleke: 200g syntex vata - 100%PES. Podloga prevleke: 100g mako podlaga - 100%BOMBAŽ.

Primerno za:

  • otroke.

Pomembno

Za ležišča RENY, izdelana iz kvalitetnih pen, priporočamo, da jih vsaj dvakrat letno obračate. OPOZORILA Vsako plastično embalažo je potrebno odstraniti iz dosega otrok. V otroški posteljici ne uporabljajte več kot ene vzmetnice. Zavedajte se nevarnosti odprtega ognja in drugih virov močne toplote, kot so električni ogenj, plinski ogenj itd. v bližini otroške posteljice. Izdelka ne uporabljajte, če je kateri koli del pokvarjen, raztrgan ali manjka. Največja notranja velikost posteljice, ki ji je vzmetnica namenjena: dolžina in širina morata biti takšni, da največji razmik med vzmetnico in konci ne presega 30mm.